Udskriv

 
Invitation til ”Den Store Genforeningsfest med en hemmelig gæst”

 

I vores sidste nyhedsbrev i juni måned lagde vi op til, at vi igen skulle mødes efter mange måneders nedlukning af de fleste aktiviteter i landet. Heldigvis ser det nu ud til at være muligt at kunne samles igen, og det er en stor glæde, at invitere til ”Den Store genforeningsfest” torsdag den 27. august 2020.

 

Program:

1. Vi mødes den 27. aug. kl. 17.00 på Restaurant Udsigten, Kystvejen 238, 4671 Strøby.

 

2. Over en forfriskning byder vi vores hemmelige gæst velkommen, som vil sætte aftenen i gang på sin egen specielle måde. Vi kan love, at det bliver sjovt, underholdende og inspirerende.

 

3.  Herefter vil vi nyde en lækker middag, og efter spisning samles vi i mindre grupper, hvor vi hver især får mulighed for udveksle idéer, kompetencer, hvad står vi hver især for/hvad kan vi tilbyde hinanden - kort sagt lad os få udnyttet vores netværk på bedste måde. Vi vil tilrettelægge denne del efter, hvor mange tilmeldte vi er, så vi får en optimal rotation deltagerne imellem.

 

Vi har sat en symbolsk deltagerpris på kr. 100,- eksklusive moms. Dette fordi vi jo af gode grunde ikke har haft mulighed for at kunne samle jer medlemmer til et arrangement meget længe.

Så hermed ”lidt ekstra valuta” for kontingentet��

 

Som altid er du velkommen til at tage en fx en medarbejder med, eller en gæst, som måske kunne være interesseret i at blive medlem i Erhvervsklub Køge.

 

Tilmelding senest den 17. august.

  

Vi glæder os til at se jer alle sammen.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Erhvervsklub Køge

 

PS: Arrangement vil naturligvis blive afholdt i henhold til alle gældende sundhedsforskrifter.

 

Firma   
Navn   
Antal   
Bemærkning   
e-mail